Tanec a spev pre pána prezidenta

Tanec a spev pre pána prezidenta


Nie každý deň je pre človeka zaujímavý, ale 3. jún 2009 si pár členov DFS Cifroško zapamätá ako stretnutie s pánom prezidentom. Vranov nad Topľou privítal pána Ivana Gašparoviča v sále Strednej odbornej školy A. Dubčeka, kde sme boli my "Cifroškári" pozvaní, aby sme ukázali "najvyšším", aký talent sa v nás skrýva.

Vzhľadom na vyťaženosť Hlavy štátu, sme nemohli predviesť všetko z nášho repertoáru. Predstavili sme sa troj-párovým Šaffovým tancom, v podaní známych účastníkov Šaffovej ostrohy - Miloša Tichého s Luciou Babinčákovou, Jakuba Kónyu s Dianou Madurovou a Patrika Kotuľáka s Antóniou Tomášovou.

Tanečné umenie vystriedal, jeden z najmenších talentov DFS Cifroška, speváčka Hanka Kocáková. Tá, svojim spevom a hopsaním do rytmu vyčarila, každému prítomnému,úsmev na tvári. Hanka po predvedenom čísle odovzdala pánu prezidentovi za celé Cifrošárske osadenstvo krásnu kyticu a spolu pózovali pre novinárov.

V tento deň sme dali jasne najavo, že nám nič nezabráni prezentovať sa, aj keď sa nám v tom počasie snažilo značne zabrániť. Vietor a dážď boli tak mohutné živly, až bol problém dostať sa z budovy. Zostali sme si vypočuť prezidentovu pripravenú reč a s novým zážitkom sme odišli odložiť naše kroje.

Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009 Tanec a spev pre pána prezidenta Ivana Gašparoviča :: 3. jún 2009


 

Podporte DFS Cifroško

Hlavní partneri


Cifroško na FaceBook-u

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
RocketTheme Joomla Templates